Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért fasiszta Orbán? Mert a t
  2010-01-04 19:32:46, hétfő
 
  Miért fasiszta Orbán? Mert a tőle jobbra levők már minősíthetetlen gonosztevők és tömeggyilkosok
2010. január 3. 18:18:14

A Lendvai Pál nevezetű, Ausztriában élő elsőszámú cionista zsidó közellenség úgy látszik, addig tobzódik a magyargyűlöletben, míg fel nem dobja a talpát. Az antiszemitizmus gerjesztésének egyik legnagyobb gyűlöletprófétája azért fasisztázza szokása szerint Orbán Viktort, a középre húzott Fidesz-vezért, hogy ezáltal azt sugallhassa: a fasiszta Orbán mellett léteznek olyan politikai csoportok és erők, akik már minősíthetetlen terroristák és tömeggyilkosok, akik a békés, ártatlan, elnyomott, soha nem kárpótolt magyarországi zsidóság teljes megsemmisítését akarják a totális holokauszt-tagadás mellett.

http://www.nemenyi.org/lib/gall/egyeb/jobbosak.jpg

Itt a bizonyíték. Orbán a többi fasisztával, tőle jobbra!




Mert a cionista szellemi gyűlöletbomba megszokott állításai szerint Magyarországon tombol a barna terror,és a zsidó lakóparkok csak azért épülnek ilyen rohamos tempóban, hogy Magyarország másik elnyomott kisebbségét, a szegény cigányt emberhez méltó körülmények közé segítsék az üldözöttek. Legalább ez a kisebbség kevesebbet szenvedjen a terrortól, amelyben a magyarországi zsidóság kénytelen tengetni rettegéssel teli mindennapjait. Lendvai gyűlöletzsidó jó partnerre talált a sábeszgój bértollnok, Debreczeni József személyében, akinek új fércművét elemezgetve hány kígyót-békát Orbánra és a magyarokra.



Lendvai locsogásában addig nincs érdemleges, amíg a szép hosszú bevezető, és Orbán korrupt famíliájának debreczenis felemlegetése után a zsidó mostani kedvence, Debreczeni meg is rajzolja a diktátor portréját:



,,Biztosra vehető, hogy Orbán Viktor 2010-ben nemcsak visszaszerzi nyolc éve elvesztett kormányzati mandátumát, de az alkotmányozó többség birtokában ezt bevehetetlen hatalmi erődítménnyé alakíthatja át... Afelől se legyen kétsége senkinek, hogy Orbán gátlástalanul és maradéktalanul él majd a kezébe kerülő hatalommal"- idézi Lendvai a magát nemzeti liberálisnak, jobbosnak mondó Debreczenit.



"A szerző nemcsak az 1998-2002 között a parlamentáris kontroll kiiktatásában szerzett kormányzati tapasztalatokra mutat rá, hanem példák tömegével bizonyítja, hogyan hódította meg a Fidesz megbízható kádereivel már korábban árnyékállamának"olyan központi pozícióit, mint a többi között a köztársasági elnök, a legfőbb ügyész, a jegybankelnök, és hogyan építette fel az iránta abszolút lojális médiabirodalmat. Ehhez tartoznak a mára nyilvánvalóvá vált személyes kapcsolatai több multimilliomos nagyvállalkozóval" - írja a zsidó múmia, akinek az viszont természetes, hogy Gyurcsány, Bajnai és a hatalmon lévők nem csak kapcsolatokat ápolnak a zsidó multimilliárdos nagyvállalkozókkal, hanem nagyobbrészt ő maguk is azok.



Debreczenit lábtörlőnek használva a kirekesztő zsidó felhívja a figyelmet az MSZP-SZDSZ-kormányok elleni, s elsősorban a Gyurcsány-fóbia által kiváltott megbélyegző, gyűlöletkeltő és nyilvánvalóan személyes bosszúszomjtól is fűtött minősítések és jelzők a modern európai politikában egyedülálló gyűjteményeire. Mint Lendvai fogalmaz: Ezeknek az idézeteknek a tükrében vonja le a szerző következtetését: Orbán nemcsak gyűlöl, hanem mindenekelőtt gyűlöltetni akar - ért egyet Debreczenivel a nagy tudású Lendvai, akinél jobban senki sem akar magyargyűlöltetni Kelet-Európában.



"Debreczeni József könyörtelenül elemzi Orbán személyiségének és politikai stílusának szinte hihetetlen változásait: a populista fordulattól a családi vagyongyarapodásig, a jobboldali médiabirodalom felépítésétől a Kádár-rendszer iránti nosztalgia messzemenő kiszolgálásáig, a szabadelvű kritika feladásától a vallásos fundamentalizmusig . Persze nemcsak a könyv alanya, hanem a szerző is sokban változott. Az Orbán jellemében és politikájában keserűen csalódott Debreczeni ma hosszan és egyetértően idézi azokat a liberális elemzőket (például Vásárhelyi Máriát, Szilágyi Ákost, Révész Sándort, Bauer Tamást stb.)" - állapítja meg örvendezve a zsidó. Lám, egy Debreczeni törvényszerűen jut el az igaz és egyetlen követendő útig, amelyet a magyarok fent említett kiválóságai képviselnek. Hogy a legtöbbjük zsidó származású, az természetes.



Lendvai egyszer szólja meg Debreczenit, hogy párhuzamokat a mai Magyarország és a weimari Németország, illetve Mussolini Olaszországa között elnagyoltan, pontatlanul és ezért félreérthetően fogalmazza meg. Az idegengyűlölő jobboldal időleges és helyenkénti nemzetközi sikerei ellenére a huszonegyedik század Európája (és az USA is) alapvetően különbözik a 30-as évektől, Hitler és Mussolini fénykorától. A tragikus magyar kisiklás gyökerei a magyar történelembe, s a Horthy- (Trianon!) és Kádár-korszakba nyúlnak vissza. Az 1989 utáni tévutak elválaszthatatlanok e hét évtized mindmáig hiányzó iskolai és történelmi feldolgozásától - mondja arcátlanul Lendvai, aki, mint megszokhattuk, mindenért Horthyt és a rohadt magyarokat teszi felelőssé, akik folyamatosan üldözték a magyarországi zsidókat.



"Debreczeni új könyve egy csalódott demokrata fájdalmas leszámolása saját illúzióival, s ezen túl megdöbbentő látlelet. Ugyanakkor a várható erőviszonyok tükrében kétségtelenül vakmerő vállalkozás. Ezt a művet minden, a politika iránt érdeklődő és az ország sorsáért aggódó embernek, elsősorban persze a média munkatársainak, a tanároknak, a politikusoknak és vezető köztisztviselőknek el kellene olvasniuk. Kötelező olvasmányként ajánlanám a Budapestre akkreditált diplomatáknak és az EU Kelet-Közép-Európával foglalkozó megfigyelőinek" - követeli Lendvai.



Szerintünk ezt a gyűlöletirományt oda kéne adni a szegény, reszkető cigányoknak, hogy a putri melegítéséhez használhassák fel.



És most megszólal az igazi Lendvai hang: Vitatni lehet például a szerző állításának jogosságát, hogy a Jobbik lényegét tekintve érdektelen, mert a veszélyt a plurális demokráciára szerinte nyilvánvalóan Orbánék képviselik. Ezért íródott ez az egész szennyfércmű: Van egy veszélyes diktátor, Orbán, de az igazi veszély a Jobbik.



Senki sem mondhatja elolvasása után, hogy nem figyelmeztették a demokráciára leselkedő veszélyekre - ajánlja a szabadkőműves központban bemutatott Debreczeni-könyvet mindenkinek a zsidó, gyűlöletben megroggyant élőhalott.



Megkérjük kedves olvasóinkat, hogy ne a hirtelen felindulás domináljon, és ne belekötésre alkalmas jelzőkkel színesítsék Lendvaival kapcsolatos véleményeiket. Finoman is el lehet küldeni...

Forrás: Hunhir.hu

http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=Miert_fasi szta_Orban_Mert_a_tole_jobbra_levok_mar_minosithetetlen_gonosztevok_es_tomeggyilk osok_63935
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyűlöletirományt, antiszemitizmus, feldolgozásától, multimilliárdos, árnyékállamának, következtetését, minosithetetlen, médiabirodalmat, személyiségének, figyelmeztették, minősíthetetlen, tapasztalatokra, megsemmisítését, maradéktalanul, gerjesztésének, kiszolgálásáig, tömeggyilkosok, multimilliomos, megfigyelőinek, félreérthetően, bosszúszomjtól, törvényszerűen, gyűjteményeire, tomeggyilkosok, médiabirodalom, munkatársainak, politikusoknak, magyarországon, felemlegetése, parlamentáris, gyűlöletbomba, kapcsolatokat, kiiktatásában, szabadkőműves, kétségtelenül, nyilvánvalóan, tőle jobbra, antiszemitizmus gerjesztésének, középre húzott, fasiszta Orbán, többi fasisztával, cionista szellemi, barna terror, zsidó lakóparkok, szegény cigányt, kisebbség kevesebbet, magyarországi zsidóság, sábeszgój bértollnok, szép hosszú, zsidó mostani, diktátor portréját, alkotmányozó többség, Lendvai Pál, Orbán Viktort, Debreczeni József, Orbán Viktor, Mint Lendvai, Vásárhelyi Máriát, Szilágyi Ákost, Révész Sándort, Bauer Tamást, Mussolini Olaszországa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png fotel  Erdőn  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Fehér virág  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nem számIt  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Elköszönt  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Akarat  Nem tudhatod  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Szívem  Leonardo da Vinci gondolata  Mai harmónia kártyám  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png virág  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem tiéd  képre írva  Garai Gábor - Takarítás  Kerüld el az evangélium örömén...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hogy lehet megtartani  Irgalom és ítélet  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Soha ne kedvezz...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akarat  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  A sors  Akarat  Rátalálsz  Png csokor  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az igazi szeretetért rendszeri...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Lóhere  A másik dolog,  Varga János Veniam - Fontos sz...  Németh László tollából  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Sokan azt tartják  Jó reggelt, jó napot mindenkin... 
Bejegyzés Címkék
tőle jobbra, antiszemitizmus gerjesztésének, középre húzott, fasiszta Orbán, többi fasisztával, cionista szellemi, barna terror, zsidó lakóparkok, szegény cigányt, kisebbség kevesebbet, magyarországi zsidóság, sábeszgój bértollnok, szép hosszú, zsidó mostani, diktátor portréját, alkotmányozó többség, kezébe kerülő, magát nemzeti, szerző nemcsak, parlamentáris kontroll, többi között, köztársasági elnök, legfőbb ügyész, iránta abszolút, mára nyilvánvalóvá, zsidó múmia, viszont természetes, hatalmon lévők, zsidó multimilliárdos, kirekesztő zsidó, modern európai, tükrében vonja, szerző következtetését, nagy tudású, populista fordulattól, jobboldali médiabirodalom, szabadelvű kritika, könyv alanya, liberális elemzőket, magyarok fent, legtöbbjük zsidó, weimari Németország, idegengyűlölő jobboldal, huszonegyedik század, 30-as évektől, tragikus magyar, magyar történelembe, 1989 utáni, rohadt magyarokat, magyarországi zsidókat, csalódott demokrata, várható erőviszonyok, művet minden, politika iránt, ország sorsáért, média munkatársainak, putri melegítéséhez, igazi Lendvai, szerző állításának, plurális demokráciára, egész szennyfércmű, veszélyes diktátor, igazi veszély, demokráciára leselkedő, szabadkőműves központban, hirtelen felindulás, gyűlöletirományt, antiszemitizmus, feldolgozásától, multimilliárdos, árnyékállamának, következtetését, minosithetetlen, médiabirodalmat, személyiségének, figyelmeztették, minősíthetetlen, tapasztalatokra, megsemmisítését, maradéktalanul, gerjesztésének, kiszolgálásáig, tömeggyilkosok, multimilliomos, megfigyelőinek, félreérthetően, bosszúszomjtól, törvényszerűen, gyűjteményeire, tomeggyilkosok, médiabirodalom, munkatársainak, politikusoknak, magyarországon, felemlegetése, parlamentáris, gyűlöletbomba, kapcsolatokat, kiiktatásában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.